Ett bemanningsföretag redo att förse er med rätt arbetskraft utifrån ert unika behov.
Spetskometens


Med en spetskompetens inom Bygg, Industristäd och Livsmedelstillverkning kan vi förse våra uppdrags- givare med rätt kompetens under både kortare och längre uppdrag. Självfallet är vi en bemannings- firma med kollektivavtal som värnar om både anställda och uppdragsgivare. En viktig fråga


Vad kan vi göra för er? Snabbt inser våra uppdragsgivare att vi en en viktig stöttpelare kring bemanningsfrågor. Med en dygnet-runt-beredskap är vi alltid nära och behjälpliga uppdragsgivaren med både pågående och nya uppdrag. Kontakta oss på 044-24 24 78 så berättar vi mer.

Varför bemanning?


Som bemanningsföretag anställer vi medarbetare som på uppdrag hyrs ut som bemanningskonsulter till uppdragsgivare. Uppdragsgivare är företag i behov av kompetent personal på både längre och kortare sikt..

Ett bra sätt att växa med minskade risker är att anlita konsulter på uppdrag. Går kalkylen ihop kan man gå vidare och rekrytera. 

Rekrytering


Är ni extra nöjda med en av våra konsulter och är intresserade av att anställa så är vi öppna för dialog kring detta. Konsulter som spenderar en längre period på en arbetsplats tenderar att etablera relationer med sina medarbetare och kan i många fall tänka sig bli anställda hos företaget de arbetar som konsulter på.

Utveckling


Som uppdragsgivare hyr du kompentent personal under en period och ämnar ni förlänga projektet eller behöver konsulten till ett annat projekt så kan uppdraget förlängs till den tid ni önskar. På så sätt kan ni riskfritt växa i er takt och vi anpassar oss efter era behov av konsulter.  

r av dig till ossHar du frågor kring bemanning, kanske undrar om vi kan hjälpa er med bemaningskonsulter eller andra funderingar är du välkommer att höra av dig till oss på 044-24 24 78 eller genom formuläret bredvid.